Accomodatie

Ontdek groepsaccommodatie Buitencentrum De Spar in Limburg

Buitencentrum De Spar, gelegen in Limburg tussen Haelen en Roggel, biedt een groene en bijzondere jeugdaccommodatie midden in de natuur. Omringd door het prachtige natuurgebied Leudal, is De Spar de ideale plek voor grote groepen jongeren. Onder begeleiding van volwassenen biedt onze groepsaccommodatie ruimte voor 50 tot maar liefst 200 personen. Perfect als kamplocatie voor onvergetelijke avonturen. Zie je het al helemaal voor je? Wij wel!

Groepsaccommodatie in het bos

Onze groepsaccommodatie is perfect gepositioneerd in de rijke natuur van Limburg. Weg van de drukte heb je bij Buitencentrum De Spar het gevoel dat je het bos helemaal voor jezelf hebt. Met het ruime kampterrein en omliggende bossen is er voldoende ruimte voor onvergetelijke kampavonturen. Van sport en spel tot speurtochten, wandelingen en kampvuren. Ook is er in de omgeving van Buitencentrum De Spar nog veel meer te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bezoekerscentrum Leudal of de stoere activiteiten van Home of Heroes?

Ruimte voor 50 tot 200 personen

Buitencentrum De Spar is een groepsaccommodatie die uitermate geschikt is voor grote groepen. Zo bieden we ruimte voor 50 tot 200 personen. Onze accommodatie is ruim opgezet en biedt alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel groepsverblijf. In de zeven gebouwen hebben we 78 slaapplaatsen. Daarnaast is er op het naastgelegen kampterrein plek voor tientallen tenten. Er zijn ruim voldoende kookvoorzieningen, er is een recreatiezaal en je kunt buiten heerlijk vertoeven onder een grote overkapping. Hiermee zijn we de ideale kamplocatie voor bijvoorbeeld een jeugdkamp, Jong Nederland kamp, scoutingkamp, zomerkamp, schoolkamp of sportkamp.

Klaar voor jullie avontuur?

Wil je een onvergetelijk kamp organiseren? Kies dan voor Buitencentrum De Spar als jouw ideale groepsaccommodatie in Limburg. Check de beschikbaarheid en zorg dat je jouw gewenste week, midweek of weekend tijdig reserveert. We ontvangen jullie groep met open armen en laten jullie graag al het moois van onze accommodatie en de omgeving zien. Via onderstaand formulier plaats je een reserveringsaanvraag. Dit is nog geen daadwerkelijke reservering. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken. Graag eerst even komen kijken? Geen probleem, neem dan telefonisch contact op met 06-12792774.