Sportkamp

Sportkamp organiseren in Limburg

Zoekt jouw vereniging een ideale plek om het seizoen sportief af te sluiten met een sportkamp? Dat is niet alleen is gezond, maar vooral heel erg leuk. Sporten geeft plezier en ontspanning, en het biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken. Hoe leuk is het als je deze ervaring tijdens een hele week, midweek of een weekend kunt bieden? Dan is een sportkamp organiseren natuurlijk helemaal fantastisch! Gaan jullie turnen, badmintonnen of voetballen? Of misschien maken jullie er wel een multi-sportkamp van. Buitcentrum De Spar is een ideale locatie voor een sportkamp in Limburg. We zijn al meer dan 75 jaar dè jeugdaccommodatie voor het organiseren van kampen voor jongeren. Ons groepsverblijf met kampterrein is geschikt voor sportverenigingen en grote groepen sportliefhebbers.

Grote jeugdaccommodatie voor sportkampen

Bij Buitencentrum De Spar faciliteren we jullie sportkamp zo optimaal mogelijk. Ons groepsverblijf beschikt over 78 vaste bedden, verdeeld over zeven gebouwen. Naast het grote sportveld is er is voldoende ruimte voor tenten op ons kampterrein. Hiermee zijn we geschikt voor 50 tot maar liefst 200 personen. Er is een recreatiezaal en er zijn nette sanitaire voorzieningen met acht gescheiden douches. Daarnaast is er in de keuken van het hoofdgebouw voldoende kookgerei om voor grote groepen te kunnen koken. Want wie lekker wil sporten, moet ook lekker en goed kunnen eten. In de zomer doe je dit lekker buiten in een rustige en bosrijke omgeving. Een heerlijke plek om tot rust te komen tussen alle sportieve activiteiten.

Wat zeggen onze gasten?

Graaf Huyn College Geleen
Lees verder
Zeer mooie locatie. Heel geschikt voor groepen. Mooi groot terrein. Ligt rustig. Goed geschikt voor (bos)spellen, wandelingen, en zo meer. Je moet wel goed voorbereid zijn op koude nachten in de huisjes. Alle deelnemers hebben het erg leuk gevonden.
Gymnastiekvereniging Concordia
Lees verder
Een echte aanrader. De kinderen hebben veel ruimte zowel bij goed weer maar ook als het even tegen zit. Gelukkig hadden wij stralend weer. Graag komen we nog een keer.
Ben de Wit Blerick
Lees verder
Ben net terug van Kampweekend met drumfanfare "de Blerickse Herten" . Mooi terrein, mooi en groot sportveld, goede accommodatie dus gewoon een aanrader om met een vereniging een leuk weekend te kunnen organiseren.
Gwen
Lees verder
Het kamp+ Kampterrein was echt super gaaf! Het was wel een beetje koud hoor. Maar we gingen 's avonds toch de huisjes uit!! Dus heb ik bijna niks van gemerkt!! We hadden horrorkamp met school, dat was zó gaaf! Het was echt geweldig!!

Sportkamp locatie huren in Limburg?

Onze jeugdaccommodatie in natuurgebied Leudal is uitermate geschikt voor jeugdkampen. Van sportkampen tot aan Jong Nederland kampen, scoutingkampen, zomerkampen en schoolkampen. Ieder jaar ontvangen we tientallen grote jeugdgroepen in ons groepsverblijf met kampterrein.

Wil je een sportkamp locatie huren in Limburg? Dan moet je bij Buitencentrum De Spar zijn! De eerste stap is het checken van de beschikbaarheid van jouw gewenste week, midweek of weekend. Vervolgens doe je een reserveringsaanvraag via onderstaand formulier. Let op, dit is nog geen daadwerkelijke reservering. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken. Graag eerst even komen kijken? Geen probleem, neem dan telefonisch contact op met 06 1279 2774. Tot snel!

Beschikbaarheid

Juni 2024
MDWDVZZ
22
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Gereserveerd
Vanaf 15:00 uur
Tot 13:00 uur
Niet beschikbaar
Tijdelijk