Groepsverblijf

Groepsverblijf Buitencentrum De Spar in Limburg

Op zoek naar een groot groepsverblijf voor jongeren? Zoek niet verder. Jouw zoektocht is geslaagd, want je hebt Buitencentrum De Spar gevonden. Met zes slaapgebouwen en een hoofdgebouw is er ruimte voor maar liefst 78 personen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het kampterrein. Met het groepsverblijf en kampterrein samen bieden we een ideale kamplocatie voor jongeren tot 200 personen. Ervaar ons groepsverblijf in de bossen van Limburg en maak onvergetelijke herinneringen!

Groot groepsverblijf voor jongeren

Ons groepsverblijf is speciaal ingericht voor grote jeugdgroepen vanaf 50 personen, altijd onder begeleiding van volwassenen. In de zeven gebouwen hebben we 78 slaapplaatsen. Daarnaast is er op het naastgelegen kampterrein plek voor tientallen tenten. Hiermee zijn we de ideale kamplocatie voor bijvoorbeeld een jeugdkamp, Jong Nederland kamp, scoutingkamp, zomerkamp, schoolkamp of sportkamp. Ons groepsverblijf is ruim opgezet en biedt alle voorzieningen die nodig zijn voor een heerlijk verblijf. Met comfortabele slaapzalen, een volledig uitgeruste keuken, nette sanitaire voorzieningen en gezellige gemeenschappelijke ruimtes zeer geschikt voor jongeren.

Bosrijke omgeving in natuurgebied Leudal

Wat ons groepsverblijf extra bijzonder maakt, is de omgeving. Buitencentrum De Spar is gelegen in een bosrijke omgeving en de verschillende gebouwen staan letterlijk tussen de bomen. Rol vanuit je bed de natuur in en geniet van de frisse lucht, geur van bloeiende bomen en fluitende vogels. Misschien komen de reeën wel even langs in alle vroegte. Er is voldoende ruimte voor sport en spel op de grasvelden of in het bos. Van speurtochten en wandelingen door natuurgebied Leudal tot aan een kampvuur of een potje voetbal.

Onze faciliteiten

Midden in de natuur

Hoofdgebouw

Slaapgebouwen

Douchegebouw

Recreatieruimte

Sanitaire voorzieningen

Overdekte buitenruimte

Sportveld

Speelbos

Zelfvoorzienende keuken

Groepsverblijf huren in Limburg

Jouw zoektocht naar het ideale groepsverblijf geslaagd? Dat dachten we al. Wees welkom en check de beschikbaarheid voor jouw gewenste week, midweek of weekend.

Ons groepsverblijf is zeer geschikt voor jongeren, maar wel altijd onder begeleiding van volwassenen. Via onderstaand formulier plaats je een reserveringsaanvraag. Dit is nog geen daadwerkelijke reservering. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken. Graag eerst even komen kijken? Geen probleem, neem dan telefonisch contact op met 06 1279 2774. Tot snel!

Beschikbaarheid

Juni 2024
MDWDVZZ
22
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Gereserveerd
Vanaf 15:00 uur
Tot 13:00 uur
Niet beschikbaar
Tijdelijk