Kamplocatie

Kamplocatie Buitencentrum De Spar in Limburg

Waar denk jij aan bij een ideale kamplocatie? Wij denken aan een bosrijke omgeving, een kampvuur, voldoende ruimte voor tenten en een grasveld voor sport en spel. Ook handig zijn voldoende kookgelegenheid, nette sanitaire voorzieningen en een overdekte gezamenlijke ruimte. Was dat waar jij ook aan dacht? Dan zien we je binnenkort bij Buitencentrum De Spar. Onze bijzondere kamplocatie met kampterrein én tientallen vaste bedden is zeer geschikt voor grote groepen jongeren. Altijd onder begeleiding van volwassenen.

Kampterrein in de natuur van Limburg

Buitencentrum De Spar, gelegen tussen het Midden-Limburgse Haelen en Roggel, is een groene oase midden in de bossen van Limburg. Omringd door het prachtige natuurgebied Leudal, biedt De Spar een sfeervolle en unieke setting voor een onvergetelijk kampavontuur. De zeven gebouwen met 78 vaste bedden staan letterlijk tussen de bomen. Voor alle tenten is er voldoende ruimte op het naastgelegen grasveld. Ook is er zowel binnen als buiten de mogelijkheid voor sport en spel. Bovendien biedt onze kamplocatie uitstekende faciliteiten. Van nette sanitaire voorzieningen en afvalverwerking tot aan voldoende kookgelegenheid en drinkwatervoorziening.

Ideaal voor scouting of andere jeugdgroepen

Tijdens het groepsverblijf bij Buitencentrum De Spar hoef je met een grote groep jongeren niet ver te gaan. Met het ruime kampterrein en de omliggende bossen is er voldoende ruimte voor tenten, activiteiten en ontspanning. Van sport en spel tot speurtochten, wandelingen en kampvuren. Daarnaast is er in de omgeving van Buitencentrum De Spar nog veel meer te beleven. Zo kun je een bezoek brengen aan Bezoekerscentrum Leudal of een stoere activiteit organiseren met Home of Heroes. Kortom, onze kamplocatie in Limburg is ideaal voor een Jong Nederland kamp, scoutingkampjeugdkamp, zomerkamp, schoolkamp of sportkamp.

Onze faciliteiten

Midden in de natuur

Hoofdgebouw

Slaapgebouwen

Douchegebouw

Recreatieruimte

Sanitaire voorzieningen

Overdekte buitenruimte

Sportveld

Speelbos

Zelfvoorzienende keuken

Kamplocatie huren in Limburg

Ben je overtuigd en wordt Buitencentrum De Spar jullie volgende kamplocatie? Een kamplocatie huren in Limburg was nog nooit zo eenvoudig. Check de beschikbaarheid en zorg dat je jouw gewenste week, midweek of weekend tijdig reserveert.

We ontvangen jullie groep met open armen en laten jullie graag al het moois van onze accommodatie en de omgeving zien. Via onderstaand formulier plaats je een reserveringsaanvraag. Dit is nog geen daadwerkelijke reservering. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken. Graag eerst even komen kijken? Geen probleem, neem dan telefonisch contact op met 06 1279 2774. Tot snel!

Beschikbaarheid

Juni 2024
MDWDVZZ
22
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Gereserveerd
Vanaf 15:00 uur
Tot 13:00 uur
Niet beschikbaar
Tijdelijk