Zomerkamp

Zomerkamp in Limburg: Een zomer vol avontuur!

Een zomerkamp biedt jongeren de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten, leuke herinneringen te maken en waardevolle ervaringen op te doen. Precies dat is wat we met onze jeugdaccommodatie willen bereiken. Ons buitencentrum met groepsverblijf en kampterrein is ideaal gelegen in een bosrijke omgeving. We kunnen tot maar liefst 200 jongeren, onder begeleiding van volwassenen, ontvangen. Zijn jullie de volgende die bij ons een onvergetelijk zomerkamp komen beleven?

Midden in de natuur, volop avontuur

Onze zomerkamp locatie ligt midden in de natuur van Limburg, omringd door natuurgebied Leudal. Tijdens de zomer is het buitenleven bij Buitencentrum De Spar op z’n best. Bomen en planten in volle glorie en wakker worden met fluitende vogels. Lekker buiten ontbijten, avontuurlijke activiteiten in het bos en ’s avonds bij het kampvuur. Daarnaast biedt het grasveld voldoende ruimte voor sport en spel. Van een potje voetbal tot georganiseerde waterspelen. Mocht het onverhoopt toch regenen, dan is er een grote overkapping en een recreatiezaal waar groepen kunnen ontspannen of spelletjes kunnen spelen.

Faciliteiten voor een comfortabel zomerkamp

Bij Buitencentrum De Spar zorgen we ervoor dat alle faciliteiten aanwezig zijn voor een comfortabel zomerkamp. Onze accommodatie beschikt over 78 vaste bedden verdeeld over zeven gebouwen, en er is voldoende ruimte voor tenten op ons kampterrein. Hiermee zijn we geschikt voor 50 tot maar liefst 200 personen. Bij het groepsverblijf is een recreatiezaal en er zijn nette sanitaire voorzieningen met acht gescheiden douches. Ook is er in de keuken van het hoofdgebouw voldoende kookgerei om voor grote groepen te kunnen koken. Wat wil je nog meer?

Wat zeggen onze gasten?

Graaf Huyn College Geleen
Lees verder
Zeer mooie locatie. Heel geschikt voor groepen. Mooi groot terrein. Ligt rustig. Goed geschikt voor (bos)spellen, wandelingen, en zo meer. Je moet wel goed voorbereid zijn op koude nachten in de huisjes. Alle deelnemers hebben het erg leuk gevonden.
Gymnastiekvereniging Concordia
Lees verder
Een echte aanrader. De kinderen hebben veel ruimte zowel bij goed weer maar ook als het even tegen zit. Gelukkig hadden wij stralend weer. Graag komen we nog een keer.
Ben de Wit Blerick
Lees verder
Ben net terug van Kampweekend met drumfanfare "de Blerickse Herten" . Mooi terrein, mooi en groot sportveld, goede accommodatie dus gewoon een aanrader om met een vereniging een leuk weekend te kunnen organiseren.
Gwen
Lees verder
Het kamp+ Kampterrein was echt super gaaf! Het was wel een beetje koud hoor. Maar we gingen 's avonds toch de huisjes uit!! Dus heb ik bijna niks van gemerkt!! We hadden horrorkamp met school, dat was zó gaaf! Het was echt geweldig!!

Maak jouw zomerkamp onvergetelijk

Of je nu een jeugdorganisatie, school of sportclub bent, bij Buitencentrum De Spar ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk zomerkamp. Onze locatie biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd zomerkamp in de natuur.

Kun je niet meer wachten en wil je reserveren? Dan is het slim om eerst de beschikbaarheid te checken. Is jouw gewenste week, midweek of weekend nog beschikbaar? Doe dan een reserveringsaanvraag via onderstaand formulier. Let op, dit is nog geen daadwerkelijke reservering. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken. Graag eerst even komen kijken? Geen probleem, neem dan telefonisch contact op met 06 1279 2774. Tot snel!

Beschikbaarheid

Juni 2024
MDWDVZZ
22
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Gereserveerd
Vanaf 15:00 uur
Tot 13:00 uur
Niet beschikbaar
Tijdelijk