Schoolkamp

Dé schoolkamp locatie van Limburg

Gaan jouw leerlingen de school verlaten en willen jullie dit op een onvergetelijke manier vieren? Of wil je de leerlingen juist in een unieke omgeving kennis laten maken aan het begin van het schooljaar? Dan is een schoolkamp in Limburg de perfecte uitvalsbasis voor het vieren van mijlpalen en successen. Tijdens een onvergetelijke week, midweek of een weekend versterken vriendschappen en bloeien persoonlijkheden. Een schoolkamp wordt vaak georganiseerd voor schoolverlaters. Van basisschoolleerlingen en middelbare scholieren tot aan studenten. Wat de reden ook is, Buitencentrum De Spar is dé schoolkamp locatie van Limburg, midden in de natuur van natuurgebied Leudal. We zijn al meer dan 75 jaar dè jeugdaccommodatie voor het organiseren van kampen voor jongeren.

Groot groepsverblijf met kampterrein

Er worden in Nederland jaarlijks honderden kampen voor jongeren georganiseerd. Van schoolkampen tot aan Jong Nederland kampen, scoutingkampen, zomerkampen en sportkampen. Jeugdkampen zijn populair en daarom is het belangrijk om tijdig jouw schoolkamp te organiseren. Bij Buitencentrum De Spar helpen we je hier graag bij. Ons groepsverblijf beschikt over 78 vaste bedden verdeeld over zeven gebouwen, en er is voldoende ruimte voor tenten op ons kampterrein. Hiermee zijn we geschikt voor 50 tot maar liefst 200 personen. Er is een recreatiezaal en er zijn nette sanitaire voorzieningen met acht gescheiden douches. Daarnaast is er in de keuken van het hoofdgebouw voldoende kookgerei om voor grote groepen te kunnen koken. En dat alles midden in de bossen van natuurgebied Leudal.

Wat zeggen onze gasten?

Graaf Huyn College Geleen
Lees verder
Zeer mooie locatie. Heel geschikt voor groepen. Mooi groot terrein. Ligt rustig. Goed geschikt voor (bos)spellen, wandelingen, en zo meer. Je moet wel goed voorbereid zijn op koude nachten in de huisjes. Alle deelnemers hebben het erg leuk gevonden.
Gymnastiekvereniging Concordia
Lees verder
Een echte aanrader. De kinderen hebben veel ruimte zowel bij goed weer maar ook als het even tegen zit. Gelukkig hadden wij stralend weer. Graag komen we nog een keer.
Ben de Wit Blerick
Lees verder
Ben net terug van Kampweekend met drumfanfare "de Blerickse Herten" . Mooi terrein, mooi en groot sportveld, goede accommodatie dus gewoon een aanrader om met een vereniging een leuk weekend te kunnen organiseren.
Gwen
Lees verder
Het kamp+ Kampterrein was echt super gaaf! Het was wel een beetje koud hoor. Maar we gingen 's avonds toch de huisjes uit!! Dus heb ik bijna niks van gemerkt!! We hadden horrorkamp met school, dat was zó gaaf! Het was echt geweldig!!

Jouw ideale schoolkamp locatie gevonden?

Heb je ons gevonden en ben je overtuigd? Mooi zo, laten we samen jouw schoolkamp in Limburg tot een succes maken.

De eerste stap is het checken van de beschikbaarheid van jouw gewenste week, midweek of weekend. Vervolgens doe je een reserveringsaanvraag via onderstaand formulier. Let op, dit is nog geen daadwerkelijke reservering. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken. Graag eerst even komen kijken? Geen probleem, neem dan telefonisch contact op met 06 1279 2774. Tot snel!

Beschikbaarheid

Juni 2024
MDWDVZZ
22
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Gereserveerd
Vanaf 15:00 uur
Tot 13:00 uur
Niet beschikbaar
Tijdelijk