Jeugdkamp

Jeugdkamp in de natuur van Limburg

Een jeugdkamp is een georganiseerde en meestal meerdaagse activiteit. Vaak een week, midweek of weekend. Jongeren komen samen om deel te nemen aan verschillende activiteiten en programma’s. Wat is er nou leuker dan dit te doen in een bosrijke omgeving in Limburg? Al meer dan 75 jaar ontvangen bij De Spar jeugdgroepen van verschillende leeftijden. De jeugdkampen worden vaak georganiseerd door jeugdorganisaties, scholen, sportclubs of verenigingen. Bij Buitencentrum De Spar bieden we jongeren de kans om te verkennen, leren en vriendschappen te sluiten. Midden in de natuur ervaren jongeren een bijzondere kamplocatie met uitstekende voorzieningen en faciliteiten.

Van scoutingkamp tot schoolkamp

Onze jeugdkamp locatie is geschikt voor uiteenlopende groepen en leeftijden. Zo ontvangen we ieder jaar regelmatig grote Jong Nederland groepen, scoutinggroepen of schoolverlatersklassen. Daarnaast wordt onze kamplocatie gebruikt voor zomerkampen en sportkampen. Buitencentrum De Spar biedt de perfecte omgeving voor een onvergetelijk groepsverblijf. Omringd door het prachtige natuurgebied Leudal, is er altijd wel iets te beleven voor jongeren. Er is ruimte voor tenten, activiteiten en ontspanning. Van sport en spel tot speurtochten, wandelingen en kampvuren. Wat wil je nog meer tijdens een jeugdkamp?

Wat zeggen onze gasten?

Graaf Huyn College Geleen
Lees verder
Zeer mooie locatie. Heel geschikt voor groepen. Mooi groot terrein. Ligt rustig. Goed geschikt voor (bos)spellen, wandelingen, en zo meer. Je moet wel goed voorbereid zijn op koude nachten in de huisjes. Alle deelnemers hebben het erg leuk gevonden.
Gymnastiekvereniging Concordia
Lees verder
Een echte aanrader. De kinderen hebben veel ruimte zowel bij goed weer maar ook als het even tegen zit. Gelukkig hadden wij stralend weer. Graag komen we nog een keer.
Ben de Wit Blerick
Lees verder
Ben net terug van Kampweekend met drumfanfare "de Blerickse Herten" . Mooi terrein, mooi en groot sportveld, goede accommodatie dus gewoon een aanrader om met een vereniging een leuk weekend te kunnen organiseren.
Gwen
Lees verder
Het kamp+ Kampterrein was echt super gaaf! Het was wel een beetje koud hoor. Maar we gingen 's avonds toch de huisjes uit!! Dus heb ik bijna niks van gemerkt!! We hadden horrorkamp met school, dat was zó gaaf! Het was echt geweldig!!

Jeugdkamp organiseren in Limburg

Organiseer je een jeugdkamp in de natuur van Limburg, dan sta je al met 1-0 voor. In Limburg hebben we namelijk een prachtige natuurlijke omgeving. Daarnaast weten we in Limburg als geen ander hoe het is om jeugdkampen te organiseren. Onze accommodatie is hier daarom ook compleet op ingericht.

We nemen je graag aan de hand om jullie jeugdkamp in Limburg tot een succes te maken. De eerste stap is om de beschikbaarheid te checken en vervolgens een reserveringsaanvraag te plaatsen via onderstaand formulier. Let op, dit is nog geen daadwerkelijke reservering. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken. Graag eerst even komen kijken? Geen probleem, neem dan telefonisch contact op met 06 1279 2774. Tot snel!

Beschikbaarheid

Juni 2024
MDWDVZZ
22
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Gereserveerd
Vanaf 15:00 uur
Tot 13:00 uur
Niet beschikbaar
Tijdelijk