Scoutingkamp

Avontuurlijk scoutingkamp in Limburg

Een scoutingkamp, ook wel Jong Nederland kamp genoemd, zit vol met avontuurlijke activiteiten. Je creëert saamhorigheid, maakt leuke herinneringen en het biedt jongeren een leerzame ervaring. Een belangrijk onderdeel van een scoutingkamp is de kamplocatie. Het ideale kampterrein voor scouting ligt in of aan de rand van de natuur, en in de omgeving is er ruimte voor avontuurlijke activiteiten. Bij Buitencentrum De Spar begrijpen we dat maar al te goed! Onze accommodatie in Limburg is perfect als scoutingkamp locatie voor grote groepen. We hebben alles dat je van een kampterrein voor scouting mag verwachten. Van kampvuren en een bosrijke omgeving tot voldoende kookgerei en nette faciliteiten.

Scoutingkamp locatie voor grote groepen

Onze scoutingkamp locatie ligt in een bosrijke omgeving in Limburg tussen de dorpskernen Haelen en Roggel. Als jeugdaccommodatie zijn we helemaal ingericht op jongeren die begeleiding van volwassenen verblijven. Het groepsverblijf met naastgelegen kampterrein is geschikt voor 50 tot maar liefst 200 personen. Er zijn 78 vaste bedden, verdeeld over zeven verschillende gebouwen. Op het grasveld tussen de bomen is niet alleen plek voor tientallen tenten, maar ook voor sport en spel. Er zijn ruim voldoende kookgerei, er is een recreatiezaal en je kunt buiten heerlijk vertoeven onder een grote overkapping. De nette sanitaire voorzieningen zijn onder andere voorzien van acht (gescheiden) douches.

Wat zeggen onze gasten?

Graaf Huyn College Geleen
Lees verder
Zeer mooie locatie. Heel geschikt voor groepen. Mooi groot terrein. Ligt rustig. Goed geschikt voor (bos)spellen, wandelingen, en zo meer. Je moet wel goed voorbereid zijn op koude nachten in de huisjes. Alle deelnemers hebben het erg leuk gevonden.
Gymnastiekvereniging Concordia
Lees verder
Een echte aanrader. De kinderen hebben veel ruimte zowel bij goed weer maar ook als het even tegen zit. Gelukkig hadden wij stralend weer. Graag komen we nog een keer.
Ben de Wit Blerick
Lees verder
Ben net terug van Kampweekend met drumfanfare "de Blerickse Herten" . Mooi terrein, mooi en groot sportveld, goede accommodatie dus gewoon een aanrader om met een vereniging een leuk weekend te kunnen organiseren.
Gwen
Lees verder
Het kamp+ Kampterrein was echt super gaaf! Het was wel een beetje koud hoor. Maar we gingen 's avonds toch de huisjes uit!! Dus heb ik bijna niks van gemerkt!! We hadden horrorkamp met school, dat was zó gaaf! Het was echt geweldig!!

Scoutingkamp organiseren in Limburg

Ons buitencentrum is niet alleen geschikt voor scoutingkampen of Jong Nederland kampen, maar ook voor jeugdkampen, zomerkampen, schoolkampen en sportkampen. De ligging in natuurgebied Leudal is ideaal en de omgeving is zeer divers. Zo hoef je niet ver te gaan voor al jouw avontuurlijke activiteiten. Een scoutingkamp organiseren was nog nooit zo eenvoudig!

Kun je niet wachten om bij ons het avontuur aan te gaan? Dat dachten we al! Voordat je een reserveringsaanvraag verstuurt, is het slim om eerst de beschikbaarheid te checken. Is jouw gewenste week, midweek of weekend nog beschikbaar? Doe dan een reserveringsaanvraag via onderstaand formulier. Let op, dit is nog geen daadwerkelijke reservering. We nemen contact met je op om de reservering definitief te maken. Graag eerst even komen kijken? Geen probleem, neem dan telefonisch contact op met 06 1279 2774. Tot snel!

Beschikbaarheid

Juni 2024
MDWDVZZ
22
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Gereserveerd
Vanaf 15:00 uur
Tot 13:00 uur
Niet beschikbaar
Tijdelijk